Carvalho blev deponeret af bestyrelsen bare mbappe trøje børn dage efter ansættelse

Sinisa Mihajlovic tager Sporting CP til retten efter at han blev afskediget inden for ni dage efter at have taget jobbet. “Mine rettigheder er blevet trampet på.”

De sidste seks måneder i Lissabon har været helt kaotiske, med spillere angrebet på deres træningsplads af hooligans, hvilket fik nogle til at rive deres kontrakter og forlade som friagenter.

Præsident Bruno de Carvalho blev deponeret af bestyrelsen bare mbappe trøje børn dage efter ansættelse af Mihajlovic i juni, og den nye leder Sousa Cintra tilbagekaldte straks sin afgørelse.

Nu tager tidligere Fiorentina, Bologna, Milan og Torino-chefen Mihajlovic klubben til domstol via Domstolen for voldgift for sport (CAS).

“Jeg havde accepteret jobbet med stor begejstring, endnu mere end normalt, fordi det skulle betyde at tage til udlandet i en prestigefyldt liga, der var ny for mig,” sagde Mihajlovic til La Gazzetta dello Sport.

“Netop fordi det var så nyt for mig, sørgede jeg for at få alle de nødvendige baggrundsoplysninger og forholdsregler under forhandlingerne. Jeg forventede aldrig at være på bænken i august, men i en tribunal forsøger at forsvare mig selv efter mine rettigheder er blevet trampet på.

“Det var en lang forhandling med ex-præsident De Carvalho, da vi besluttede os liverpool babytøj for overførselsstrategien, herunder forskellige alternativer til de spillere, der forsøgte at rive deres kontrakter.

“Jeg kan bekræfte, at jeg uden videre blev afskediget af Sporting CP bare et par dage før kontraktens start, der ville have bundet mig til klubben i tre årstider.

“I midten af ​​juni gik jeg til Lissabon for at forhandle med sportsdirektørerne for mine personlige vilkår og mine medarbejdere. Den 18. juni underskrev vi en treårig kontrakt, der skulle starte den 1. juli.

“Et par dage senere blev præsident Bruno de Carvalho fjernet fra sin stilling af bestyrelsen, og den 27. juni annullerede klubben min kontrakt og hævdede, at jeg ikke havde bestået prøveperioden i de portugisiske regler for kontrakter.

“Men de kan ikke sige det, for i det øjeblik havde kontrakten ikke engang startet endnu, og jeg var stadig på ferie i Sardinien …

“I 30 år af min karriere, som spiller og derefter coach har jeg aldrig set noget lignende. Jeg vil respektere mine rettigheder, som du kan regne med. “

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *