Dybala skade nærmer sig opsving næste uge har en chance for at spille

Dybala skade nærmer sig opsving næste uge har en chance for at spille

Juventus angriber Dybala har længe været en høj forventning blandt fansne, og han har vist exceptionelt talent blandt de samme aldersspillere. Desværre har Dybala lidt skade i Serie A-kampen mod Cagliari, og hans genopretning har været en konstant bekymring for fans. Ifølge italienske pressemeddelelser har Dybala oprindeligt afsluttet inddrivelsen og sat i træning i Champions League-kampen mod Tottenham Hotspur. Dybala er højst sandsynligt at komme ind på den store liste, men chancerne for at starte en lineup er slanke. Billige Fodboldtøj til Børn fokuserer også på Dybala’s spilletid.

Under Dybala-skadegendannelsen sagde medieberetninger, at Dybala’s holdkammerater og venner fra landholdet har anbefalet Macy ernæringsekspert Giuliano Poser, som har arbejdet hårdt og er ivrige efter at vende tilbage til spillet så hurtigt som muligt. Ifølge italienske pressemeddelelser er dybala muskelsmerter næsten forsvundet, i løbet af de sidste to dage kan øge intensiteten af ​​træningen, vil snart kunne deltage i holdet til at øve. Dybala fodboldtøj til børn vil stadig have, at spillerne fuldt ud kan komme sig og derefter spille igen.

Som følge heraf vil Dybala højst sandsynligt deltage i Serie A i næste uge, og manager Allegri skal lade Dybala få et lille antal alternative udseende for at finde en kamp. Selv om skaden er blevet frisk, har italienske medier hævdet, at Dybala næsten er umuligt at starte kampen mod Tottenham, når hans krop stadig ikke er i stand til at komme sig nok til at spille. Afhængig af situationen har han en chance for at spille på bænken. Fodboldtøj til Børn med navn, elsker fodboldens ånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *