Er Pogba en engel eller en dæmon

Er Pogba en engel eller en dæmon?

Det største problem for Manchester League holdet i dag er Pogba, da holdets absolut uundværlige angreb og forsvar Rhythm Center, bør dette være de røde djæveler på stedet for at arbejde for at tegne en blueprint, lederen af ​​lederens leder nu hænder at føre holdet til afgrunden af ​​kaos, Jose Mourinhos serie af taktiske systemer omkring Pogba er nu alle sammenfaldende i tabet af den tidligere verdens første mand, og Wembleys retfærdige mareridt har øget tvivlen i hjertet af de røde djæveler fans-er Pogba en engel eller en dæmon?Billige Fodboldtøj til Børn vil altid støtte alle de spillere, der har arbejdet hårdt.

Manchester United væk fra 0: 2 Tottenham Hotspur spillet er næsten den mest Pogba i den røde kappe efter udførelsen af ​​den mest utilfredsstillende. Den ivrige Jose Mourinho, der sidder på sidelinjen, er naturligvis opmærksom på hans yndlings disciples mentale tilstand, og den portugisiske lederes beslutning om at foretage en substitution i det 62. minut af spillet er nok til at bevise, hvor alvorligt Pogbas søvne er. På nuværende tidspunkt synes virkningen af ​​en passende position på Pogba at være langt mere end den af ​​de andre spillere under Jose Mourinho. Manchester United væk og Wembley mod spillet blev Pogba placeret på baksiden af ​​midtbanen af ​​Jose Mourinho, og Pogbas partner er en meget velkendt og opsnappende midtbanespiller Matic, men selv med hjælp fra den tidligere Chelsea-mester, 24-årige- gamle Pogba er stadig ikke op til en lidt større defensiv position. Det tilsyneladende uendelige defensive koncept begrænser tydeligt det 89 millioner pund spillerum på midtbanen. Pogba fodboldtøj til børn håber at holde en smule ro på banen og matche holdets taktik.

Sammenlignet med Pogba’s defensive opgave dominerer de angribende flammer, der strækker sig i Pogba-hjernen, tilsyneladende alle hans handlinger, og den uigenkaldelige trang til at skubbe Pogba fremad. Denne impuls til at ignorere taktiske arrangementer førte direkte til Matic of Tottenham Hotspurs angreb. til Manchester United’s umiddelbare eksponering til topmord som Kane, Eriksson og Ali. Må sige, at Matic imod Tottenham Hotspur’s voldsomme angreb gjorde et helt fornuftigt svar, Pogba var ansvarlig for situationen forværret, da byrden af ​​mere forsvar, men desværre Mourinhos taktiske arrangementer ikke greb Pogba den bortskyttede Mustang. Fodboldtøj til Børn med navn, find den rigtige Beliggenhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *