Giallorossi har spilt fire hjemmekamp i billige fodboldtrøjer Champions League denne sesongen

Radja Nainggolan bekjente Champions League kvartfinalen med Roma var “en drøm” og forklarte deres tilnærming til Shakhtar Donetsk. Edin Dzeko fikk det eneste målet på kvelden, så med et 2-1-nederlag i Ukraina gikk de på mål. “Vi jobbet hardt, gave oss alle og mange gutter drømte om dette øyeblikket, inkludert meg.

Det er min første kvartalsfinale i Champions League, så det er et euforisk øyeblikk, “midtbanespillerens Mediaset Premium. “Sevilla slått ut Manchester United, så de skal heller ikke fodboldtøj til børn med navn undervurderes. Enhver vi står overfor på dette tidspunktet, vil bli veldig vanskelig faktisk. Den som vi velger i uavgjort vil være den samme. “Vi ønsket å skyve Shakhtar høyt, men de har så mye kvalitet og vi visste at det var avgjørende å innrømme og vekk mål, så vi fikk litt for dyp til tider og var redd for at de ville slå oss på telleren. “Vi tok vår sjanse til å få det avgjørende målet og så forsvunnet alle sammen.”

Giallorossi har gjort så bra i Champions League, men i serie A kjemper for en topp fire finish. “Roma startet sesongen godt, det var en periode da tingene skulle være best, og vi kunne ha gjort bedre i Serie A, men jeg følte at vi hadde denne black-out i hver sesong og trenger å forbedre det . “Giallorossi har spilt fire hjemmekamp i billige fodboldtrøjer Champions League denne sesongen mot Atletico Madrid, Chelsea, Qarabag og Shakhtar Donetsk uten å innrømme. “Bare kvalifisering er en stor suksess for alle, og motivasjonen kommer av seg selv. Vi har tatt våre sjanser og vil se hvordan det går.

“Det var en fantastisk atmosfære, likte både av oss og fansen, så nå vil vi gå videre sammen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *