Harvey siger, at Lionel Messi er den bedste spiller i historien

Harvey siger, at Lionel Messi er den bedste spiller i historien

I et nyligt interview med den spanske midtbanespiller Harvey, som blev interviewet af EU, stillede medie reporteren Harvey et par spørgsmål, og Harvey svarede. Når det kommer til Barcelona, ​​giver Harvey også en høj rating: “Barcelona er ikke kun en fodboldskole, men også en skole i dit liv.” Fordi Barcelona kan lære dig ikke kun hvordan man spiller, men også hvordan man respekterer dine holdkammerater og dine modstandere. Fodbold er en hold sport og du skal tænke på dine holdkammerater, dine træner og endda dine modstandere ud over at tænke på, hvordan man spiller et godt spil. “Billige Fodboldtøj til Børn kan give dig en idol skjorte.

Når det kommer til Lionel Messi, er Harvey ikke stingy med sine komplimenter: “For mig er Messi den bedste spiller i historien og den største spiller i det seneste årti.” Selv om spillerne i den nuværende fase af fysisk konfrontation og en vis grad af forbedring af færdigheder, men det gør ikke Messi i fodboldstilling. Han er en utrolig spiller, og jeg har aldrig set en spiller i spillet, der sammenligner med ham. Messi er blevet fodboldens banner, han er også en række børn, der spiller rollemodellen, måske kan hans nuværende præstation på retten påvirke en generation. Jeg er meget glad for, at jeg har haft mulighed for at have en god tid i Barcelona, ​​og det er en stor ære for mig at spille i Barcelona, ​​og det er virkelig rart at være omkring Lionel Messi.Messi fodboldtøj til børn er emnet for samtale mellem fans efter Messi’s pensionering. ”

På kontrast mellem Maradona og Lionel Messi sagde Harvey: “Hvem er ikke fan af Maradona eller Lionel Messi?” De er fantastiske spillere med magiske wands og de vil være de bedste spillere på deres tid. Diego Maradona, Lionel Messi, Pele, Cruyff, Zidane og Stefano er alle fodbold elskere, og de er alle spillere, der kan gøre en forskel. “Fodboldtøj til Børn med navn, forlader det store idol i tankerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *