lukke strejderne og ikke give ronaldo trøje børn dem tid eller plads

Simone Inzaghi kan ikke lade være med at fortryde efter Lazios 2-2-træk med Dynamo Kiev. “Vi burde have forsvaret bedre og 3-2 ville have været anderledes.”

Ciro Immobile og Felipe Anderson vendte det rundt i en spændende anden halvdel, men Junior Moraes krøllede en spektakulær langspændingsstrejke ind i det øverste hjørne.

Immobile havde chancen for at vinde det med det sidste spark i kampen, men hans lob skød af opret af et åbent mål.

“Vi kan kun håbe, at oprejst vil ikke vise sig at være fortryd, da 3-2 ville have gjort det til en anden chance i andet ben. Vi er nødt til at vinde for at komme videre i Europa League, “sagde Coach til Sky Sport Italia.

“Dynamo Kiev viste sig at være det hold, vi forventede. Vi burde helt sikkert ikke have indrømmet det første mål, da vi burde have forsvaret bedre på korset til bagposten.

“Vi vendte det rundt, spildte chancer og så indrømmede et billige fodboldtrøjer mål i verdensklasse, selvom vi igen skulle lukke bedre på Junior Moraes og ikke give ham tid til at tage skuddet.

“I slutningen af ​​spillet skød jeg Milinkovic-Savic til en mere avanceret rolle, og vi var meget tæt på at score det tredje mål med hans flick for at sende Immobile igennem.”

Lazio har stammet for sent, da de tabte en straffesparkskonkurrence til Milano i semifinalen Coppa Italia, derefter i Serie A i stop for Juventus.

“Vi holdt et rent ark mod Sassuolo og Milan, så indrømmede det store mål fra Paulo Dybala i det 93. minut. Vi havde forsvaret godt som et hold i det seneste og fik Dynamo Kiev intet i første halvdel, men der var fejl i begge mål i aften.

“På dette niveau er du nødt til at lukke strejderne og ikke give ronaldo trøje børn dem tid eller plads til at straffe os.

“Scoring mål har aldrig været et problem for os, selvom du kan miste balance med så mange angribende spillere, men de ofrer sig for holdet. Vi fortjente bedre i aften. ”

Sergej Milinkovic-Savic er utvivlsomt talentfuld, men synes lidt for inkonsekvent og forsøger at over-komplicere sager.

“Sergej er en meget generøs spiller, der arbejder hårdt. Nogle af hans endelige valg var forkert i aften, vi kigger over spillet i morgen, men vi ved, at hvad vi laver er ikke nok, vi skal gøre mere fra søndag mod Cagliari. “

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *