Neymar Min karriere i Paris er lige begyndt

Neymar: Min karriere i Paris er lige begyndt

I nyere tid har Neymar og Real Madrid været på nyhederne overalt. I et interview med den officielle Paris-hjemmeside gav Neymar et positivt svar på spørgsmålet, og han gjorde det klart, at “mine eventyr i Paris er lige begyndt.” “Jeg scorede 26 mål i 24 kampe, og jeg troede ikke, jeg skulle score målet,” sagde han. “Jeg tror jeg kan gøre det bedre, og jeg kan sparke mere og spille bedre. Neymar sagde: “Ja, mine eventyr i Paris er lige begyndt.”Billige Fodboldtøj til Børn Det er vigtigt at tilskynde fansne, som lærer at spille for at holde en god indstilling.

Neymars mål er at være nøglespiller inden for holdet? Neymar et negativt svar: “Nej, mit mål er ikke at være den vigtigste spiller, for ikke at være den mest hjælper målet. Jeg spiller på min egen måde og skaber muligheder for mine holdkammerater, og det er hvad jeg skal gøre . Cavani, Mbape, Di María, de er alle troværdige, de kan score mål for at hjælpe. “Neymar fodboldtøj til børn Joy Han kan have en god mentalitet og bredt sind.

Paris CNM-kombinationen af ​​den hurtige syntese denne sæson er konsekvent samlet, sagde Neymar: “Vi kender hinanden hurtigt, men jeg tror, ​​vi kan fortsætte med at vide mere om den fortsatte forbedring, vi er på den rigtige vej.” Vi bruger fodbold til at kommunikere, dette er et unikt sprog, de smarte spillere kan forstå og skulle have dette sprog. Og Paris er ikke kun nogle få af os, vi får altid støtte fra spillerne i backfield. “Neymar talte endelig om samba Golden Ball-prisen, han modtog for nylig:” Jeg er helt sikkert meget tilfreds med de mange fremragende brasilianske spillere i Europa, og jeg er lige så tilfreds. At vinde samba Golden Globes igen er et incitament for mig at bruge al kraft i fremtiden for at hjælpe holdet og holdkammeraterne. “Fodboldtøj til Børn med navn, sprede fodboldens ånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *