Polen fodboldhistoriens første stjerne er ikke Lewandowski

Som Polen fans må du forstå, hvilken slags fodboldpole som. Selvom du ikke kan vinde mesterskabet, så længe Polen holdet modigt mod angreb modstanderen, scorede mange mål, er Polen fans tilfredse. Selvfølgelig har fodbold i Polen også et træk: mange spillere i Polen har valgt at kæmpe for andre nationer. For eksempel er Tysklands tre store spillere Klose, Podolski, Trochowski, Andrew Johnson of England, det tjekkiske landshold Jarosik og andre. Hvis disse mennesker vælger at kæmpe for Polen, bliver Polen holdet stærkere.VM trøjer 2018 er elsket af mange nationale fans.

Det antages generelt, at fodboldfodbold har to velstående perioder. Den første velstående periode var 70-80 årene i forrige århundrede. 1974 Tyskland World Cup, Polen holdet 3-2 besejrede Argentina, 2-1 besejret Italien, 7-0 besejret Haiti, og i slutspillet 2-1 besejrede Jugoslavien. Selvom semifinalen nederlag til Tyskland, men den anden runde-kamp slog Brasilien mod at vinde tredjepladsen. I verdensmesterskabet i 1982, efter at Polen holdet avancerede, i anden fase af gruppestadiet for at slå Belgien og det tidligere Sovjetunionen til at komme videre til semifinalerne, skønt de i sidste ende tabte til mester Italien, men i det tredje løb op 3- 2 besejrede Platini i kommandoen over det franske hold, greb igen tredjepladsen.Polen VM trøje 2018 venter på holdet for at få gode resultater i turneringen igen.

I denne velstående periode scorede holdet i Polen 27 mål i 14 VM-kampe, afskedigede den “offensive fodboldfase”. Stjernen er den største stjerne i Polens historie Boniek, den tidligere Juventus-kernehvirvel, vandt i 2009 Golden Foot Award, der er inspireret af en generation af polakker fra den nationale helt. På det tidspunkt var Boniek, Platini og Laudrup berømte fodboldstjerner.Billige Fodboldtrøjer med eget navn, det spændende øjeblik er lige foran dig.