haaland tøj Chelsea vil være et hold med højt momentum

haaland tøj Chelsea vil være et hold med højt momentum efter at have afsluttet Liverpools sejrsrække i Premier League med uafgjort 1-1 på Stamford Bridge lørdag.

The Blues er ubesejret indtil videre i denne sæson, idet de kun er bukket under for én uafgjort i alle turneringer (mod West Ham i Premier League) og også har elimineret de røde i Carabao Cuppen efter en Eden Hazard-mesterklasse i sidste uge.

Den belgiske landsholdsspiller er i topform ¨ C scorer i begge kampe mod Liverpool på få dage og fører i øjeblikket som ligaens topscorer ¨ C selvom Sarri vil blive fristet til at hvile spilleren forud for en afgørende tur til Southampton denne weekend .

Pedro kan være en nøglefigur i kampen efter at have haft et skulderproblem mod PAOK efter at have scoret tre mål i fem ligakampe, før han fik skaden.

Cesc Fabregas forventes også at spille haaland trøje en central rolle på Blues midtbane efter at have imponeret i Carabao Cup-sejren mod Liverpool, mens Ross Barkley er en mulighed og har brug for spilletid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *