billige fodboldtrøjer Karim Benzema missede sit første straffespark

billige fodboldtrøjer Karim Benzema missede sit første straffespark til Real Madrid, som kæmpede sig tilbage fra to mål for at sikre en uafgjort 2-2 mod Elche søndag aften.

Los Blancos-manager Carlo Ancelotti bragte sine stamspillere tilbage efter en Copa del Rey Cup-sejr over samme hold, hvor Eden Hazard fik en plads i rækken.

Værterne havde en stor chance for at bryde dødvandet på den halve time, efter at de blev tildelt et straffespark for et skub på Vincius Junior i feltet, men Benzemas pletspark skummede toppen af ​​overliggeren.

Elche straffede Los Blancos lige før pausen, da Lucas Boye fandt bagsiden af ​​nettet med et hovedstød forbi skudstopperen Thibaut Courtois efter et indlæg på sidelinjen af ​​Fidel.

Ancelottis anklager blev tildelt et straffespark seks minutter efter, at Diego Gonzalez havde hænderne på Hazard i feltet, men dommeren omstødte hans oprindelige beslutning efter en videoassistent-dommer-gennemgang (VAR) på banens monitor.

Los Blancos havde et skadesslag lige før time-mærket, efter at Benzema ikke kunne fortsætte med en baglårsskade, og han blev erstattet af Luka Jovic, og lige efter det erstattede Rodrygo Toni Kroos, i et taktisk træk.

Gæsterne havde acres af plads på kontraangreb, og Pere Milla fordoblede til sidst deres føring 14 minutter før tid med et slag på tværs af mål efter en gennemspilning af Boye.

Milla blev dog en skurk seks minutter senere, efter at han havde indkasseret et straffespark, der blev givet efter en VAR-gennemgang, med en strakt arm i feltet fra Luka Modrics indlæg, og Modric lavede ingen fejl fra pletsparket og sendte Badia forkerte vej.

Madrid sendte tal frem i de døende minutter, og Eder Militao real madrid hjemmebanesæt udlignede sagerne i stoppetiden med et tårnhøjt hovedstød i seks-yard-feltet efter et indlæg fra Vincius Junior og et point, der øgede Los Blancos’ føring i toppen af ​​loggen til fire point. .

Her er 20 spillere, hvis kontrakter udløber ved udgangen af ​​sæsonen 2021/22!