fodboldtrøjer med tryk der kun har vundet et spil i denne sæson

Botafogo spillede i den tidlige kick-off på lørdag, der opstod som 2-0 vindere mod Duque de Caxias på Engenhão. In-form Fellype Gabriel gav Fogão føringen i det 36. minut med en strejke fra tæt rækkevidde, før Jobson indpakket pointene midtvejs gennem anden halvdel med en simpel indtrængning.

At spille samtidig var Fluminense, der tog en Bosucesso side,fodboldtrøjer med tryk der kun har vundet et spil i denne sæson. To mål fra Fred i de første 15 minutter viste sig at være nok til, at Tricolor kunne gøre krav på alle punkterne.

Næste var Flamengo, der formåede at slå Volta Redonda 4-2 hjemmefra. En bøjle fra Vagner Love og et mål fra David Braz og Léo Moura var nok til, at Rubro Negro kunne se deres lave modstandere.

På søndag blev Vasco afholdt til en 1-1 draw mod Resende derhjemme. Cruz juventus tøj børn de Malta fandt sig et mål ned midtvejs gennem første halvleg, før Alecsandro reddede Serie A-siden fra total pinliggørelse med en simpel indspilning 10 minutter fra tiden.