fodboldtrøjer til børn var bedrøvet efter sit sides nederlag

Manchester Citys kaptajn, Vincent Kompany, fodboldtrøjer til børn var bedrøvet efter sit sides nederlag med 2-0 mod Barcelona i den første etape af deres Champions League sidste 16 uafgjort, men insisterede på, at de spanske giganter ikke var det bedste hold, de har haft mod denne sæson.

City blev reduceret til 10 mænd, da Martin Demichelis bragte Lionel Messi ned på kanten af ​​straffefeltet minutter efter pausen, hvor dommeren producerede et rødt kort til Citys forsvarer og pegede på stedet.

Messi ventede på, at Joe Hart fik sit skridt, da han dykkede til venstre, og argentineren begik ikke fejl, da han slog lige ned mod midten for at give Barca føringen efter 54 minutter for sit 20. mål denne sæson.

Dani Alves nettet Barcas sekund for sent, da han indsamlede Neymars pas ned ad højre fløj og skubb bolden gennem Hart’s ben for at forsegle sejren for Gerardo Martinos besøgende.

Kompany fortalte ITV: ”Det var meget hårdt, men vi følte, at de på ingen måde var overlegne os.

”Da klokken var 11 mod 11, troede jeg, at vi måske gav lidt for meget respekt for dem i begyndelsen. De var der for at tage.

“De er utroligt effektive. Når du spiller mod dem, er du klar over, juventus tøj til børn at dette holds individuelle kvalitet er fænomenal, og det gør det så svært at nedbryde dem, at de har den overlegne myndighed.

”Det er ikke det hold, der får den bedste præstation mod os, men det betyder ikke, at de ikke er det bedste hold.

”Hvis de dukker op på Nou Camp i det næste spil – hvis de spiller som om de er i stand til at spille – bliver det et hårdt spil.

“(Men) Hver gang vi gik frem, så vi ud som om vi var farlige.”